Doe het zelf tuinen
Image default
Kinderen

De mooiste slinger met naam vind je bij deze professionals

Wil je voor je kleintje graag een mooie slinger met naam laten maken én een steentje bijdragen aan een goed doel? Dan zit je goed bij KiddyColors. De oprichtster van dit hartverwarmende bedrijf haalde inspiratie door reizen naar Thailand. De naamslingers worden immers met heel veel liefde en aandacht gemaakt door moeders uit Thailand en zijn volledig Fairtrade. Jij kiest de letters, figuurtjes en kleuren en wij maken de slinger op die manier dat jij het wilt.

De naamslingers als creatief idee gebruiken

Je kunt de slingers gebruiken om bijvoorbeeld een geboorte aan te kondigen, om voor het raam te hangen of als inrichting van de kinderkamer. Je maakt er ongetwijfeld je kind gelukkig mee en je hebt een creatief idee erbovenop. Bovendien zit er een heel mooi verhaal achter deze naamslingers. De vrouw achter dit bedrijf zag in de stad Chiang Mai, in het Noorden van Thailand, veel armoede om zich heen: mensen werken daar lange dagen, voor een laag salaris. Het is niet makkelijk om als gezin rond te komen en vrouwen moeten vaak ook gaan werken. Hierdoor blijft er echter heel weinig tijd voor de kinderen over. De oprichtster wilde hier graag iets aan doen en wilde de lokale bevolking helpen. Door een beroep op hen te doen voor de productie van de prachtige naamslingers krijgen de gezinnen een eerlijke kans op een goed leven.

Bestel nu jouw naamslinger

Alle naamslingers, of die nu verticaal of horizontaal zijn, worden op maat van jouw wensen gemaakt. Jij kiest de print, kleuren en de figuren uit een enorm assortiment. Want jij kent jouw kind immers het beste. Heb je nog vragen omtrent de manier van werken of over de producten? Aarzel dan zeker niet om contact met de vriendelijke medewerksters op te nemen en meer informatie te vragen. Je kunt de gegevens terugvinden op de website van deze experten.

 

https://www.kiddycolors.com/