Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Bouwmaterialen


Category Archives: Bouwmaterialen

Zonnepanelen op een plat dak

Zonne-energie is een slimme energiebeslissing voor woningen en bedrijven met platte daken, maar er zijn een paar overwegingen die u in gedachten moet houden als u door het installatieproces gaat.

Wat te weten over zonne-energie op platte daken

  • Platte daken zijn een ideale locatie voor zonnepanelen
  • Plat dak zonne-energie hoeft niet duurder te zijn dan een standaard installatie op een hellend dak.

Ja, u kunt zonnepanelen op een plat dak met platte zonne-installatie plaatsen.

Wanneer u zich een zonne-installatie voorstelt, ziet u waarschijnlijk een van de twee dingen: een groot zonnepaneelsysteem op de grond of een zonnepaneelsysteem op het dak. Als u een plat dak heeft, realiseert u zich misschien niet dat zonneenergie ook goed werkt voor uw type woning. Plat dak zonnepaneelsystemen kunnen eigenlijk flexibeler zijn in hun ontwerp dan hellende dakinstallaties, waardoor het makkelijker is om het meeste uit uw panelen te halen.

De kosten van zonne-energie daalt in het hele land. Zie de prijzen in uw omgeving en krijg gratis zonne-citaten van lokale aannemers op het energie-net.

Ontwerpen en rendement

Er zijn verschillende sets van ontwerpoverwegingen voor zonnepanelen op hellende daken en op de grond gemonteerde zonnepanelen. Platte dak zonnepanelen zijn niet anders. Om deze reden kunt u geconfronteerd worden met zonne-installateurs die u vertellen dat ze niet werken op platte daken, vooral als je niet woont in een gebied waar platte daken gemeengoed zijn. Sommige van de grote nationale solar-leasebedrijven zullen geen zonnepanelen installeren op platte daken omdat ze werken met een beperkte selectie van apparatuur en gestandaardiseerde systeemontwerpen om hun kosten te minimaliseren.

Dit probleem kan echter gemakkelijk worden verholpen door een tweede (en derde) advies te vragen. Als u zonne-aanbiedingen van meerdere installateurs krijgt, moet u gemakkelijk in staat zijn om een te vinden die ervaring heeft met het ontwerpen en installeren van zonnepaneelsystemen voor platte daken.

In de winter meer last van vocht in huis

Ook in de winter krijgen woningen vaak te maken met vochtproblemen. Juist is deze periode is er sprake van een te hoge luchtvochtigheid in huis omdat er meer water wordt gebruikt. Dit komt ondermeer doordat we langer douchen en omdat er meer warme maaltijden worden bereidt. Logisch, want we zijn in de wintermaanden meer binnen dan buiten. Bovendien sluiten we onze woning hermetisch af om de kou buiten te houden met als gevolg dat dit extra vocht in de woning blijft. Wat zijn de meest voorkomende vochtproblemen? E nwat zijn de gevolgen? 

Meest voorkomende gevolgen voor vochtproblemen

Vochtproblemen kunnen leiden tot verschillende nadelige gevolgen. Hieronder worden de 3 meestvoorkomende soorten gevolgen van vochtproblemen besproken.

1. Schade aan de woning en interieur door vocht

Permanent vocht in de muur tast op den duur de binnen- en buitenmuur aan. Is er spouwmuurisolatie aanwezig, dan zal het materiaal het vocht opnemen waardoor de spouw zijn werk niet meer kan doen. Naast de schade aan muren en wanddecoratie, tast het ook het interieur aan. Laminaat trekt krom en meubels worden aangetast. Dit zorgt voor houtrot en zelfs vlekken en kleurverschillen in de bekleding van meubels.

2. Vocht in huis zorgt voor onnodige hoge energiekosten

Hoe droger een muur is, des te lager zal de energievraag zijn. Een muur scheidt namelijk binnen van buiten en werkt daarbij als een isolator. Om te voorkomen dat de gewenste en behaaglijke temperatuur niet verloren gaat, is het noodzakelijk om een zo hoog mogelijke isolatiewaarde te bereiken. Hoe beter een muur in staat is om te isoleren des te lager zal het energieverbruik van het huishouden zijn.

3. Gezondheidsklachten door vochtproblemen

Een stabiele relatieve luchtvochtigheid van rond de 50% is essentieel voor de gezondheid. Is de woning permanent vochtig, dus een hogere luchtvochtigheid dan 50%, dan heeft dat  direct gevolg op de kwaliteit van de gezondheid. Een vochtige omgeving is namelijk de ideale kweekplaats voor schimmels en bacteriën.

Wil je weten of jouw woning te vochtig is? Doe de check!

Op de website van Schrijver Systeem staat een checklist om te zelf te kunnen beoordelen of er teveel vocht in huis is. Aan de hand van 10 punten weet je of de woning in aanmerking komt voor het Schrijver Systeem®.

Schrijver Systeem voor permanente vochtbestrijding

Vertoont jouw woning signalen van teveel vocht in huis? Het Schrijver Systeem® is een slimme oplossing voor bestrijding van vocht in huis, een bedrijfspand of welk ander gebouw dan ook. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen voer je overtollig vocht voor altijd af. De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en neem contact op met Schrijver Systeem®.

 

https://schrijversysteem.nl/

De juiste boren voor jouw klus

Boren koop je online bij bouworder.nl

Wanneer je in een materiaal een gat wilt boren, kan je dit het beste doen met een boor. Er zijn erg veel verschillende soorten boren, waarmee je in verschillende soorten materialen gaten kan boren. Het is daarom verstandig om altijd goed te kijken welke boor je gebruikt en in welk materiaal je een gat wilt boren. Benieuwd hoe je dit het beste kan uitzoeken? Lees het hieronder!

 

Wat zijn boren?

Een boor is eigenlijk een hulpstuk, dat meestal wordt geplaatst op een boormachine. Doordat de boor wordt geplaatst op een boormachine en deze een kloppende en/of draaiende beweging maakt, kan er een gat geboord worden in verschillende materialen. De materialen waarin gaten geboord kunnen worden en het meest voorkomen, zijn: hout, metaal, steen, beton of glas. Wat je veel voor ziet komen is dat de boormachine en de boor door elkaar worden gehaald. Een boormachine wordt namelijk ook erg vaak een boor genoemd, terwijl een boor juist het hulpstuk is wat op de boormachine wordt geplaatst.

 

Verschillende soorten boren

Uiteraard zijn er verschillende soorten boren, omdat er ook verschillende soorten materialen zijn. De materialen zijn allemaal anders het ene soort materiaal is minder sterk dan de andere. Dit is dan ook de reden dat er verschillende boren zijn. Wanneer je ervoor kiest om de juiste boor te nemen, die past bij het materiaal, zorg je ervoor dat het materiaal niet kapot gaat en je een mooi gat kan boren in het materiaal.

 

Koop online je boren bij bouworder.nl

Ben je thuis aan het klussen en moet je gaten boren? Dan vind je bij bouworder.nl verschillende soorten boren, die geschikt zijn voor verschillende soorten materialen. Zo weet jij zeker dat je het juiste materiaal in huis hebt en je tijdens het boren het materiaal niet kapot gaat maken.

 

Wanneer jij op werkdagen voor 15:00 hebt besteld bij bouworder.nl, heb je het de volgende werkdag al in huis en kan je direct beginnen met klussen!

 

 

https://www.bouworder.nl/boren/

Bent u een doe-het-zelfer?

Bent u een echte doe-het-zelver en klust u vaak in het huis? Dan bent u vast wel eens in aanraking geweest met bouten en moeren. Ze zijn zeer nodig in vele bouwprocessen, zoals u waarschijnlijk wel weet.

In onze webshop kunt u veel verschillende soorten moeren en bouten vinden. Zoals inslagmoeren, borgmoeren, lasmoeren en meer dan dat! Wij zijn een van de weinige webshops die een compleet assortiment bevestigingsmaterialen aanbieden. Daarom zou u vooral eens een kijkje moeten nemen op onze website. We hebben veel te bieden, wel meer dan 80.000 producten!

De kwaliteit van onze producten is voor ons heel belangrijk, dus wij hebben alleen de beste spullen. We verkopen alleen producten waar we zelf ook achter staan. Zo weet u zeker dat al onze producten volledig te vertrouwen zijn. Wij willen zelf ook alleen maar goede producten verkopen.

We hebben ook veel schroeven zoals houtschroeven en zelfborende schroeven. Die tweede zijn handig in veel processen en kunnen u veel tijd besparen! Op onze webshop kunt u hier nog veel meer informatie over vinden!

Onze producten kunnen gekocht worden door bedrijven en particulieren. Onze producten kunt in veelvoud kopen of juist in minder. Het ligt er maar aan hoeveel u er nodig gaat hebben.

Wij hanteren een minimum orderbedrag van vijfentwintig euro. Vanaf honderd euro krijgt u gratis verzendkosten. Voor onze vaste klanten kunnen we ook jaarafspraken maken. Dat kan handig zijn als u een bouwbedrijf heeft. Dan hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u te weinig spullen heeft. Wij zorgen ervoor dat u altijd genoeg heeft om de zaken door te laten gaan.

Neem eens een kijkje op onze webshop en kijk uw ogen uit naar al onze spullen. Misschien kunnen we u ergens mee helpen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

https://moerenbout.nl/

Bouw Gereedschappen

Ben jij een bouwprofessional die er zeker van wilt zijn de beste producten te gebruiken? Wij bieden u diverse producten aan die u kunnen helpen bij uw werkzaamheden. We hebben een groot assortiment aan bouwproducten die u zeker kunnen helpen bij uw werkzaamheden. We hebben de beste en mooiste merken voor u in de aanbieding.

Wij bieden onder andere het merk Woodies aan. Zij zorgen ervoor dat u de beste schroeven gebruikt tijdens uw ambacht met houtproducten. Deze Woodies houtschroeven zijn al jarenlang een begrip voor de professionele verwerker. De schroeven zijn zo gemaakt dat ze het scheuren van hout voorkomen en een betere grip hebben. Hierdoor hoef je bij de meeste houtsoorten ook niet voor te boren. Van ervaren bouwers hebben we gehoord dat je deze schroeven moet gebruiken als je goed te werk wilt gaan.

Van Woodies hebben we op het moment ook een aanbieding! Een assortimentskoffer met gezinkt, geelverzinkt en RVS spullen ook met gratis schroefbits. Een aanbieding is altijd fijn. Geld besparen bij je beroep is nooit verkeerd.

Ook hebben we snelbouwschroeven o.a. voor gipsplaten. Bijvoorbeeld onze Grabber Gipsplaatschroeven. Deze komen in vele soorten en maten, zodat u het beste product kunt gebruiken voor de situatie die u moet aanpakken. Grabber is een erkend merk, dus u kunt er zeker van zijn dat ze u goed kunnen helpen.

Ook als u moet kitten, lijmen of iets moet opvullen bent u bij ons op de beste plek. Door ons brede aanbod kunt u altijd vinden wat u nodig heeft. Hoekankers of balkdragers nodig? Ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek.

Wij verkopen spullen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. We zorgen voor een snelle levering, zodat u snel te werk kunt gaan. Boven de vijftig euro zijn verzendingen binnen Nederland zelfs gratis! Velen zijn u al voorgegaan. Bij onze reviews kunt u de goede ervaringen van anderen lezen.

https://www.bnvtools.nl/schroeven/woodies-ultimate.html

Hier moet een veiligheidscilinder aan voldoen

Wanneer je een veiligheidscilinder gaat aanschaffen, verwacht je natuurlijk dat deze doet wat het beloofd, namelijk het veiliger maken van je deuren. In combinatie met de sloten is een veiligheidscilinder een goede manier om je deuren inbraakwerend te maken.

Dat is in de eerste plaats natuurlijk waar een goed slot aan moet voldoen. Een veiligheidscilinder zorgt er natuurlijk ten eerste voor dat er geen kopieën van jouw sleutel gemaakt kunnen worden. Dit komt doordat je een certificaat krijgt van de slotenmaker die je ook weer mee moet nemen wanneer je er een wilt laten bijmaken.

Anti-inbraak en SKG keurmerk

Een veiligheidscilinder moet ook voldoen aan de eisen die de SKG heeft gesteld. SKG staat voor Stichting Keurmerk Gevelelementen en zij controleren veiligheidscilinders. Daarvoor geven zij een aantal sterren. Aan de aantal sterren kun je opmaken welke mate van beveiliging je kunt verwachten van deze veiligheidscilinder.

Meestal hebben cilinders met een SKG keurmerk een inbraakwerende werking, omdat het langer duurt om een slot open te breken wanneer er een veiligheidscilinder in is geplaatst. Ook zit er bij sommige sloten een kerntrekbeveiliging waarmee het slot nog beter beveiligd is tegen inbraak.

Verminderde kans op inbraak

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de kans op inbraak wordt verminderd met gebruik van een veiligheidscilinder. Er zijn nog steeds manieren waarop dieven kunnen inbreken, maar de tijd die het kost om het slot open te breken neemt toe. Hierdoor zullen dieven sloten met een veiligheidscilinder sneller overslaan.

https://www.veiligheidsslotenshop.be

Beste plekken om uw reserve-huissleutels te verstoppen

Beste plekken om uw reserve-huissleutels te verstoppen

Het bewaren van een reserve-huissleutel kan zeer handig zijn in het geval u uw hoofdsleutels zou verliezen. Gemak is goed – daar zijn we het allemaal wel over eens. Misschien vraagt u uzelf af of uw schuilplaats juist niet te makkelijk te vinden is, waardoor u het ook gemakkelijk maakt voor inbrekers. Het laatste dat u immers wilt is dat een crimineel de reservesleutel uw huis binnen kan dringen. Wij van slotenmaker Den Haag (onderdeel van Lock Secure) begrijpen dat maar al te goed en bieden u om die reden de beste en slechtste schuilplaatsen voor reservesleutels aan.

Do’s

Geef een vertrouwde buurmand/vrouw of vriend een reservesleutel
Je buren zijn fantastische bondgenoten om inbraken te voorkomen. Geef uw buurman een reservesleutel. Zorg ervoor dat er geen informatie is afgedrukt op de sleutel die is gekoppeld aan uw thuisadres. Dit is een van de veiligste plekken waarop u uw sleutels kunt verbergen, omdat het veilig is in andermans huis. Het is echter niet de handigste manier, omdat u contact met de buurman- of vrouw moet kunnen maken als je de sleutel op het juiste moment nodig hebt.

In een gemagnetiseerd sleutelkastje die onder uw auto is geplaatst.
De overgrote meerderheid van de inbraken gebeurt gedurende de dag, van 10.00 tot 15.00 uur – meestal wanneer mensen op het werk zijn. Probeer uw reservesleutel te verbergen in een gemagnetiseerde afsluitbare doos die aan de onderkant van uw auto vastzit. Op die manier, als u niet thuis bent met uw auto, is de reservesleutel ook zo.

Onder een hondenhok
Inbrekers haten honden met rust. De natuurlijke beschermende instincten (en een fantastisch gevoel van detective level geur) bij honden hebben van hen een ideale bewakende metgezel gemaakt voor generaties van mensen. Geen enkele gezonde inbreker zal in de buurt van een of ander hondenhok willen gaan. Door de afschrikwekkende aard van dit feit te gebruiken, kunt u uw reservesleutel onder het hondenhok verbergen om te voorkomen dat het door een crimineel wordt opgepakt.

In een nep sprinklersysteem
Het bekwame alternatief voor een nepsteen is een nepsprinklersysteem. Dit ziet er precies hetzelfde uit als een echte, en kan elke echte die al bij je thuis is, vergelijken met een onderdeel van een functionerend systeem. Het komt zelden voor dat een inbreker ervan uitgaat hier te kijken.

Dont’s

Portemonnee
Dit is zo’n vreselijke plek om uw reservesleutels te bewaren. Als uw portemonnee verloren of gestolen is, kan iedereen die deze vindt uw thuisadres vinden (vaak op rijbewijs) en een sleutel vinden om uw huis net zo soepel te betreden als wanneer u thuiskomt van uw werk. Simpel gezegd: niet doen.

 

Onder je deurmat
Dit is de heel erg domme fout die mensen maken, keer op keer. Verberg uw sleutel hier niet. Nooit. We beloven dat dit de eerste plek is waar iedereen kijkt.

Onder een nepsteen
Oké, we begrijpen niet waarom deze nep-stenen gemaakt blijven worden. Ze zien er bijna nooit echt uit en vallen direct op. Inbrekers houden van deze valse rotsen, want mocht u toevallig uw reservesleutel hier niet in bewaren, dan hebben ze in ieder geval een handig instrument om uw raam in te tikken.

Onder een bloempot recht voor de deur
Nogmaals, het gemak dat deze plek je biedt, kan evengoed worden genoten door een inbreker, die heel blij zal zijn met hoe gemakkelijk en snel ze je huis binnen kunnen komen.

We hopen u met bovenstaande tips wat houvast te bieden omtrent het bewaren van uw reservesleutel. Mocht u alsnog niet zeker van uw zaak zijn, bekijk dan onze website en vraag een vrijblijvende veiligheidscheck aan.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

Doe het zelf: Bouwkundig keuren.

Als u een aannemer in dienst heeft, zorg er dan voor dat u allebei begrijpt wat er in de raming van het gebouw is opgenomen. Een inlijstende aannemer is een van de meest essentiële onderaannemers ingehuurd voor de bouw van een huis. De inlijstende aannemer is verantwoordelijk voor het inlijsten van het ware huis zelf. Het is beter om ook contact op te nemen met een algemene aannemer of bouwkundige keuring.

Huis kopen alleen verstandig met bouwkundige keuring

Een huis kopen is echt een opwindend moment. Zelfs als je huis een garantie heeft, moet je problemen vroegtijdig opmerken. Het grootste deel van de tijd zal een spec huis in de laatste fasen van de bouw zijn. De meeste huizen hebben dakgoten die moeten worden schoongemaakt. Als je ooit een ouder huis hebt gekocht, begrijp je hoe belangrijk het is om een ​​huisinspectie of bouwkundige keuring van bouwkundigerotterdam.nl te krijgen.

Belangrijk: nadat je een bouwkundige rapport hebt ontvangen, weet je direct waar je aan toe bent.

Het soort huis dat u selecteert, bepaalt ook wat voor soort budget u wilt. Wanneer u een nieuw huis koopt, is het eenvoudig om aan te nemen dat alles in goede staat is. Geloof het of niet, het kopen van een nieuw huis is hetzelfde. Het vereist de installatie van veel mechanische items. Reinig de ingang binnen en buiten, zodat niemand iets in het nieuwe huis kan vinden.

Normaal overwinter je een huis als het in de winter gedurende enige tijd leeg zal zijn. Blijf uit de buurt van het bouwen van een plat dak om geld te besparen, want u wilt de waarde van uw huis niet aantasten. Als u van plan bent om een ​​afgeschermd huis in een andere stad te krijgen, moet u verschillende reizen naar de website maken en het gebied verkennen. Sommige mensen besluiten hun eigen huis te ontwerpen en te bouwen om ervoor te zorgen dat hun droomhuisideeën worden vervuld. Als je je eigen huis ontwerpt, overweeg dan hoe je elke kamer gebruikt en hoe je de kamers wilt laten stromen of met elkaar verbinden.

https://www.bouwkundigerotterdam.nl/

De Fort kruiwagen is de beste in zijn soort

Een Fort kruiwagen, een degelijke kruiwagen waar u veel plezier van zult hebben!

Misschien bent u wel een type die graag in de tuin bezig is. Lekker een beetje omprutsen en ervoor zorgen dat de tuin er elk seizoen weer pico bello uitziet. Voor veel mensen is dit een hobby en bij een hobby hoort natuurlijk wel goed materiaal. Zo is een goede kruiwagen eigenlijk onmisbaar wanneer u een echt tuinmens bent. Ten eerste is het natuurlijk heel gemakkelijk wanneer u spullen moet vervoeren dat dit dan gemakkelijk in de Fort kruiwagen kan. Dit scheelt veel tijd en u hoeft niet telkens op en neer te lopen. Daarnaast is het ook nog eens beter voor de rug want het is niet goed om continu zware spullen te tillen. En wanneer u zand vervoerd of bijvoorbeeld modder dan is het al helemaal ideaal, dit kunt namelijk ook niet op een andere manier vervoeren.

Waarom de Fort kruiwagen?

Als u dan voor een kruiwagen moet kiezen, kies dan voor de Fort kruiwagen. De Fort kruiwagen is namelijk een kruiwagen van kwaliteit. Eentje die lang mee gaat en niet snel zal gaan roesten. Het is een degelijke kruiwagen en van de Fort kruiwagen zult u zeker een erg lange tijd plezier hebben.

https://www.allesvoorgww.nl/kruiwagens/6823-fort-kruiwagen-smb100.html