Doe het zelf tuinen
Image default
Bouwmaterialen

Bent u een doe-het-zelfer?

Bent u een echte doe-het-zelver en klust u vaak in het huis? Dan bent u vast wel eens in aanraking geweest met bouten en moeren. Ze zijn zeer nodig in vele bouwprocessen, zoals u waarschijnlijk wel weet.

In onze webshop kunt u veel verschillende soorten moeren en bouten vinden. Zoals inslagmoeren, borgmoeren, lasmoeren en meer dan dat! Wij zijn een van de weinige webshops die een compleet assortiment bevestigingsmaterialen aanbieden. Daarom zou u vooral eens een kijkje moeten nemen op onze website. We hebben veel te bieden, wel meer dan 80.000 producten!

De kwaliteit van onze producten is voor ons heel belangrijk, dus wij hebben alleen de beste spullen. We verkopen alleen producten waar we zelf ook achter staan. Zo weet u zeker dat al onze producten volledig te vertrouwen zijn. Wij willen zelf ook alleen maar goede producten verkopen.

We hebben ook veel schroeven zoals houtschroeven en zelfborende schroeven. Die tweede zijn handig in veel processen en kunnen u veel tijd besparen! Op onze webshop kunt u hier nog veel meer informatie over vinden!

Onze producten kunnen gekocht worden door bedrijven en particulieren. Onze producten kunt in veelvoud kopen of juist in minder. Het ligt er maar aan hoeveel u er nodig gaat hebben.

Wij hanteren een minimum orderbedrag van vijfentwintig euro. Vanaf honderd euro krijgt u gratis verzendkosten. Voor onze vaste klanten kunnen we ook jaarafspraken maken. Dat kan handig zijn als u een bouwbedrijf heeft. Dan hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u te weinig spullen heeft. Wij zorgen ervoor dat u altijd genoeg heeft om de zaken door te laten gaan.

Neem eens een kijkje op onze webshop en kijk uw ogen uit naar al onze spullen. Misschien kunnen we u ergens mee helpen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

https://moerenbout.nl/

Gerelateerde artikelen

De Fort kruiwagen is de beste in zijn soort

Zonnepanelen op een plat dak

In de winter meer last van vocht in huis