Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Bedrijven


Category Archives: Bedrijven

Inbouwspots veranda inspiratie

Er kan veel inspiratie opgedaan worden via bijvoorbeeld Pinterest. Hier staan veel foto’s van verlichte veranda’s, want het is zeer belangrijk dat u voor de aanschaf van de verlichting een goed plan hebt wat je met de verlichting wilt bereiken. Bedenk bijvoorbeeld wat u er mee wilt bereiken, wilt u bijvoorbeeld een knusse sfeer creëren of wilt u dat het praktisch verlicht is.

De spots kunnen voor verschillende plekken gebruikt worden, zo kan het natuurlijk voor de veranda gebruikt worden maar ook voor de carport of een overkapping. De LED inbouwspots veranda zijn spat waterdicht en kunnen goed tegen vorst waardoor het ideale verlichting is voor de veranda.  Wanneer u weet waar u de verlichting wilt plaatsen en wat u er mee wilt bereiken kunt u gaan kijken welke verlichting die bij uw plannen passen.

Voor elk doeleinde voor de veranda is er passelijke verlichting. Er worden veel mooie warmwitte inbouwspots aangeboden waardoor u een zeer warme en gezellige sfeer kunt creëren. Zo worden er ook veel verschillende soorten en matten aangeboden. Zo kan je sommige inbouwspots dimmen of kantelen, er kunnen uit verschillende groottes gekozen worden en je kan vaak ook kiezen of er een afstandsbediening bij zit of een gewone schakelaar.

 

10 voordelen van veranda LED-inbouwspots

  1. LED-verlichting heeft ongeveer 40 000 branduren
  2. De verlichting gebruikt weinig energie, hierdoor verdien je de aanschafprijs al binnen 2 jaar terug
  3. De inbouwspots gaan ongeveer 10 jaar mee
  4. Hoofdzakelijk gemaakt van gerecycled materialen
  5. De verlichting trekt amper insecten aan
  6. De inbouwspots kunnen goed tegen vorst
  7. Door het lage verbruik draag je mee aan de Co2 vermindering
  8. Bevatten geen gevaarlijke stoffen
  9. Ze worden in alle soorten en maten aangeboden
  10. Ze zijn zeer compact en geven veel licht

 

https://www.euroledshop.nl/

Kunst geven is een goed idee als afscheid van een collega in Coronatijd

Kunst is mooi om naar te kijken. Eigenlijk kan iedereen een mooi kunstwerk wel waarderen. Zeker een beeld van bijvoorbeeld brons is tijdloos en mooi. Ook als cadeau is kunst geven, zoals een bronzen beeld, een goed idee. Juist door de tijdloze waarde vormt zo’n bronzen beeld naast wat het uitbeeldt, een mooie herinnering. Iemand kan op die manier zijn of haar tijd bij bijvoorbeeld het werken in een bedrijf, herdenken. Ook andere momenten, zoals het halen van een promotie of het maken van goede stappen binnen je bedrijf zijn goede momenten voor een cadeau. Buiten de werksfeer om, is het geven van een bronzen beeld een mooi en uniek cadeau dat iedereen kan waarderen. 

Doe hier ideeën op voor een afscheid van een collega in coronatijd

Nu, in tijden van de huidige pandemie, is het afscheid van een collega minder makkelijk te organiseren. Toch wil je je collega een waardig afscheid geven. Geen wonder dat mensen zoeken naar ideeën afscheid collega in coronatijd. Waarbij je normaal het cadeau tijdens een feestelijk afscheid zou overhandigen, kun je dit nu online doen. Wat veel mensen doen is het cadeau goed ingepakt meegeven of opsturen. Wanneer iemand op de zaak is, kan hij of zij het meenemen. Je zegt erbij dat diegene het nog niet mag open maken. Daarna plan je bijvoorbeeld op de vrijdagmiddag, op diens laatste werkdag, een zoom call in waar iedereen bij is. Met wat lekkers te eten en te drinken kan het afscheid beginnen en kan het cadeau uitgepakt worden.

 

Welke bronzen beelden zijn er allemaal

Bronzen beelden bij Artihove zijn een uitstekende keuze wanneer je een beeld wilt geven aan iemand die na jaren van dienst stopt met werken. Maar ook als cadeau voor een andere herdenking waardig moment is een bronzen beeld een goede keuze. Ook voor ieders smaak is er wel een geschikt beeld te vinden. Juist doordat brons zich zo goed laat vormen, kun je voor abstract tot figuratief en voor een ruwe tot een gladde afwerking kiezen. Denk aan degene aan wie je het beeld geeft om een goede keuze te maken. Er zijn veel beelden van mensfiguren, maar ook van alleen handen, bloemen of andere beeltenissen. Ook dieren beelden kunnen mooi zijn, aangezien dit weer symbool staat voor diverse aspecten van het leven of een persoon. Denk aan de wijze uil. En aan hoe mooi dit beeld zal staan in iemands tuin!

 

Maak je tuin af met tuinbeelden

Wanneer je zo’n beeld van brons krijgt, is de vraag natuurlijk waar je deze gaat plaatsen. De tuin is met name geschikt. Brons is een materiaal dat prima buiten kan staan. En in de tuin komen de tuinbeelden goed tot hun recht. Tuinbeelden kopen bij Artihove.nl biedt je alle keuze die je wilt. Van modern en abstract tot figuratief. De meeste bronzen beelden worden buiten geplaatst. Doordat brons buiten eigenlijk alleen maar mooier wordt, komt een tuinbeeld goed tot zijn recht. Wanneer de tuin in de winter kaal is, geeft zo’n bronzen tuinbeeld altijd iets interessants om naar te kijken.

Effectief ongedierte bestrijden in je tuin

Tuinders weten er alles van: ongedierte is ontzettend vervelend. Muizen, slakken, aardappelkevers en mollen kunnen het tuinplezier en de opbrengst van een moestuin flink om zeep helpen. Als je last hebt van ongedierte is het belangrijk dat je er zo snel mogelijk tegen optreedt. Bestel bijvoorbeeld direct mollenklemmen bij een webshop voor een mollenklem, zoals Wezan. Bijkomend voordeel is dat je hier ook carbid kunt kopen of een melkbus kopen kunt. Zo sla je alles voor je tuin eenvoudig online in.

Hoe werken klemmen?

Er zijn diverse klemmen op de markt tegen groot ongedierte, zoals mollen en woelratten. Mollen houden het meest van humusrijke grond en grond zonder wortels. Daarom komen ze snel op gazons af. Klemmen plaatsen is een manier om snel van mollen af te komen. Mollenklemmen plaats je altijd in de ingang van een mollengang. Door er wat aantrekkelijk voer voor mollen bij te leggen trek je de mol al snel aan. Als de mol in de klem terecht komt klapt de klem dicht, net zoals bij een muizenval. Met een enkele klem kun je vaak meerdere mollen vangen. Klemmen zijn niet duur, vaak kost een enkele mollenklem slechts tien euro. Een goede investering om een mollenplaag effectief te bestrijden. Deze methode is echter weinig diervriendelijk omdat de mol overlijdt. Er zijn ook natuurlijke methoden van bestrijden, hoewel je met een klem zeer snel van de mollen af kunt komen. Andere methoden vereisen meer werk en meer tijd. Je dient zelf de afweging te maken welke methode het best bij jou past. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen je mollenplaag direct de kop in te drukken met het gebruik van klemmen en daarna over te stappen op natuurlijke bestrijdingsmethoden. Op die manier kun je de mollen of woelratten ook in de toekomst uit je tuin houden.

Natuurlijk bestrijden

Sommige plagen kun je ook op diervriendelijke wijze tegengaan. Sommige dieren houden niet van bepaalde planten of blijven weg als je andere dieren aantrekt. Slakken ga je bijvoorbeeld tegen met geurige planten zoals bieslook. Muizen houd je weg door je kat buiten los te laten lopen. Duiven verjaag je ook met sterk geurende planten. Een kruidentuin aanleggen is dus een goede manier om diverse soorten dieren uit je tuin te houden. Mollenklemmen of een mollennet zijn effectieve middelen om mollen te verjagen.

Spint mijt bestrijden

Spint mijt op je planten? Daar wil je vanaf! Deze hardnekkige beestjes kunnen onopgemerkt je hele plant overnemen. Doordat de meeste spintsoorten zich onder het blad van de vegetatie schuilhouden en zeer klein zijn, zullen ze niet snel opvallen. Ondertussen zuigen ze wel al het sap uit je plant. Het is belangrijk een spint mijt plaag snel te detecteren en te bestrijden, zodat je planten kunnen worden gered. Maar hoe kun je spint bestrijden?

Waar komt spint mijt voor?

Wanneer moet je extra alert zijn op spint mijt? Deze beestjes zijn vooral gek op alocasia en plyscias. De mijt kan zich op je kamerplanten bevinden, maar neemt ook gerust je vegetatie in je kas of in je tuin over. Onder de twaalf graden zal het ongedierte zich niet meer voortplanten, maar ze blijven wel in leven. Na een koude periode kan een plaag dus weer opzetten.

Voorkom spint

Een gezonde plant is minder vatbaar voor spint. Als je plant wat fut mist, kan het verstandig zijn deze te verpotten. Bovendien is het vernieuwen van de potgrond een goede bescherming tegen spint. Deze mijten gedijen namelijk beter in oude potgrond. Sproei je plant regelmatig met water om de beestjes het lastig te maken. Zij hebben namelijk de voorkeur voor droge lucht. Je kunt er ook voor kiezen preventief bestrijdingsmiddelen te spuiten.

Bestrijd spint

Heeft je plant last van spint mijt? Ga dan rigoureus te werk. Verwijder bladeren en takken die al zijn aangetast. Als er veel spint mijt te zien is, kun je je het beste beroepen op chemische bestrijdingsmiddelen. Je kunt ook zelf een oplossing maken door een oplossing te maken van water, groene zeep en spiritus (verhouding 98 : 2 : 1) Breng dit in de avonduren aan, want rond die tijd komen de eitjes uit.

Een sfeervolle tuin

Het gras lijkt altijd groener aan de overkant… De tuin bij de buren lijkt altijd leuker aangekleed dan die van jezelf. Zelf krijg je dat toch niet voor elkaar denk je dan… Natuurlijk wel! Met een paar simpele tips en tricks heb je al snel een sfeervolle tuin.

 

Omheining

De omheining van je tuin bepaalt voor een groot deel de sfeer van je tuin. Een ijzeren hekwerk voelt al snel kil en afstandelijk. Een houten schutting of haag heeft meestal meer sfeer omdat het een natuurlijk product is met een natuurlijke vorm. Je kunt bijvoorbeeld een kastanjehouten schapenhek om je tuin te zetten. Dit straalt veel sfeer uit, omdat het niet zo statisch is. Daarnaast is het ook nog makkelijk aan te kleden met bijvoorbeeld planten of sfeerverlichting.

 

Terras

Een stukje overdekt terras of overkapping in je tuin doet enorm veel. Zet er een leuke lounge set of tuinset op en je hebt een lekker hoekje om in te zitten. Natuurlijk is er niet in elke tuin ruimte voor een overkapping. Dit kun je ook oplossen door een schaduwdoek te plaatsen of schaduw te creëren met bomen of planten.

 

Verlichting

De juiste verlichting is erg belangrijk voor een sfeervolle tuin. Onder een overkapping is het makkelijk om mooie verlichting op te hangen of misschien zelfs een kachel. Ook zonder overkapping is er van alles mogelijk. Je kunt mooie plekken in je tuin uitlichten door middel van lampen in de grond of met kleine lantaarns paadjes uitlichten. Zo wordt ook jouw tuin hartstikke gezellig!

De beste afbindband op de markt

Bent u op zoek naar een sterke afbindband, zoek dan niet verder want wij zijn de expert op het gebied van afbindband. Afbindband is al jaren de beste manier om iets af te binden, wij hebben het grootste assortiment van afbindband dus al uw afbind wensen worden vervuld als u ervoor kiest om uw afbindband bij ons te kopen. Afbindband is een belangrijk onderdeel van het afbinden en is dan ook een must als u interesse heeft in het afbinden van bijvoorbeeld uw arm. Heeft u een beperkt budget? Geen probleem, bij ons vindt u afbindband in verschillende prijsklassen, zo hebben wij afbindband voor iedereen ongeacht het bedrag wat u wilt uitgeven. Twijfelt u nog? Niet doen! Wij hebben de mooiste afbindband op de markt.

Uitgebreid assortiment van afbindband

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van sluitplaten in ons assortiment. Bij ons vind u alles van brede afbindband tot dikke afbindband, bent u op zoek naar nieuwere modellen? Of iets wat juist een klassieke uitstraling heeft, u vindt het allemaal hier bij ons afbindband bedrijf. Ook voor elk budget hebben wij een selectie sluitplaten zodat u nooit hoeft te twijfelen ongeacht wat voor portemonnee u ook in gedachte heeft voor uw uitgave aan afbindband. Afbindband is er in vele verschillende vormen en wij garanderen dat wij hebben wat u zoekt!

Voor elk budget hebben wij afbindband, toegankelijk voor iedereen

Omdat wij vinden dat iedereen afbindband moet kunnen veroorloven in deze tijd, hebben wij een uitgebreid assortiment met zeer diverse prijzen. Of u nu een corona proof afbindband zoekt, of juist afbindband voor in de winter. Ons afbindband is er voor veel verschillende situaties en bindt af als de beste. Ook internationaal wordt afbindband steeds populairder. Afbindband is een uitstekende manier om af te binden.

 

Een wijndoos bedrukken voor een mooi doel

Een mooie wijndoos bedrukken is ontzettend leuk en kan extra uitstraling geven aan hetgeen dat jij gaat versturen. Heb je bijvoorbeeld een eigen bedrijf en wil je jouw klanten een mooi en persoonlijk cadeau geven, dan is een wijndoos bedrukken een bijzondere manier om hier invulling aan te geven. Het geeft net even wat meer uitstraling en het zorgt ervoor dat je een persoonlijke twist hieraan geeft. Dat wil zeggen dat je op een bepaalde wijze aan de slag kunt gaan met de ontwerpen van de wijndoos bedrukken waarmee je het doel dat je hiermee voor ogen hebt goed kunt bereiken. Denk dus aan het geven van een wijndoos als cadeau aan klanten, maar dat kan bijvoorbeeld ook een leuk idee zijn om als een soort kerstpakket te geven aan het personeel dat voor je werkt. Hiermee is het niet een onpersoonlijk cadeau, maar geef je er een bijzondere draai aan.

Tools

Een wijndoos bedrukken doe je gemakkelijk op de website en daarvoor kan je dan allerlei diverse tools gebruiken. Denk aan programma’s als Adobe of Photoshop. Deze worden allemaal met je gedeeld wanneer je aangeeft dat je een wijndoos bedrukken wilt gaan inplannen. Het ontwerpen hiervan kan je middels de tools helemaal zelf doen en hier je eigen vormgeving aan geven en je creativiteit in steken, maar wanneer je hier geen geduld of creativiteit voor hebt, kan je er ook voor kiezen om een wijndoos bedrukken over te laten aan de vakkundige die hier dagelijks mee te maken hebben en een andere kijk op hebben.

Mogelijkheden

Ben je dus van plan om een wijndoos bedrukken te gaan inplannen? Neem dan contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bekijken voor jouw specifieke doos. Deze zal helemaal naar eigen smaak worden ontworpen en er zal ook samen worden besloten welke afwegingen er het beste zijn om een keuze in te maken, naar de smaak van de klant.

 

 

 

PRACHTIGE NATUURSTENEN IN DRENTHE

Het mooiste natuursteen in Drenthe. In Drenthe vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van natuurstenen. We zijn gespecialiseerd in elke steensoort die te vinden is in de natuur. Met onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van natuurstenen zijn wij het bedrijf voor al uw mooie natuurstenen voor uw tuin, werkplek of zelfs in huis. Onze stenen zijn van de hoogste kwaliteit. Onze stenen komen grotendeels uit Nederland maar worden ook geïmporteerd uit het buitenland, waardoor wij over een ruim assortiment aan natuur stenen bezitten. We zijn het bedrijf binnen Nederland wat natuurstenen betreft, simpelweg omdat bij ons er geen tekort is aan wat u als cliënt wilt.

ZIJN DE STENEN BEWERKT?

Al onze natuurstenen komen in hun originele vorm, en worden dan ook in hun originele vorm verkocht. Bij het binnenstappen van onze winkel in Drenthe of als u een kijkje neemt op onze website zult u zelf merken dat onze stenen in hun ruwe vorm voorkomen, dus onbewerkt. Nadat u de keuze heeft gemaakt welke steen u het mooist vindt en wilt bemachtigen, bestaat de optie om het in zijn huidige staat of bewerkt aan te schaffen. Bij het bewerken van de steen is geen limiet. We hebben alle apparatuur in het huis om de natuurstenen te bewerken naar uw model en keuze. Ook kunnen de stenen voorzien worden van een verflaag van u keuze.

IS ER GARANTIE OP DE STEEN?

De natuurstenen Drenthe zijn allemaal natuurlijk en daardoor de beste kwaliteit. Niet gemengd met ander materiaal wat deze stenen ook heel erg mooi maar ook duurzaam maken. Natuursteen Drenthe garandeert al haar klanten en toekomstige klanten dat de natuurstenen van hoogwaardig kwaliteit zijn en niet door weersomstandigheden afbrokkelen of hun schoonheid verliezen. Ook bij het bewerken van de natuursteen worden er geen additieven toegevoegd aan de stenen behalve verf, dus ook milieuvriendelijk en waterbestendig is waardoor u uw natuursteen zonder twijfel in de zon, regen en sneeuw kunt laten zonder dat het zijn esthetische waarde verliest.

 

Gemakkelijk en snel bedrukte doosjes bestellen

Bent u op zoek naar een adres waar u mooie bedrukte doosjes kunt bestellen? Dan wilt u graag een adres vinden waar dit op een gemakkelijke en snelle manier kan. Online winkelen is iets wat nog steeds in populariteit toeneemt. Echter, wanneer u online uw bedrukte doosjes gaat bestellen wilt u wel zeker zijn van de kwaliteit. U vindt het belangrijk dat de bedrukte doosjes snel en gemakkelijk besteld kunnen worden, maar de kwaliteit mag hierbij niet uit het oog verloren worden. U bent voor uw bedrukte doosjes dan ook op zoek naar een professioneel bedrijf. Waar gaat u de bedrukte doosjes bestellen? 

Voor welk formaat doosjes kiest u? 

Wanneer we het hebben over bedrukte doosjes, hebben we het over een heel breed begrip. Bedrukte doosjes bestaan namelijk in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Men denkt bij bedrukte doosjes gelijk aan het design, maar wat dacht u van het doosje zelf? Wanneer u bedrukte doosjes wilt gaan bestellen, zult u eerst voor een type doosje moeten kiezen. Welke vorm moeten de bedrukte doosjes krijgen? Moeten de doosjes een vierkante vorm krijgen, of is rechthoekig meer wat u voor ogen had? Wanneer u de vorm voor de bedrukte doosjes heeft gekozen, kunt u verder met het stijlen van de doosjes. 

Wat wordt het design van de doosjes? 

Wanneer u de vorm voor de bedrukte doosjes heeft uitgekozen, is het tijd om door te gaan met het design. Het daadwerkelijk vormgeven van de bedrukte doosjes wordt doorgaans als het leukste onderdeel binnen het ontwerpproces gezien. Welke kleur moeten bijvoorbeeld de bedrukte doosjes hebben? En welke boodschap moet er op de bedrukte doosjes vermeld worden? Wanneer u kiest voor een professioneel bedrijf, zijn de opties eindeloos. Zo zult u de keuze hebben uit een enorm kleurenpalet. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor bedrukkingen ook oneindig. Wat wordt het design van uw bedrukte doosjes? Hoe gaat u de bedrukte doosjes precies vormgeven? 

 

Uw eigen verpakking op maat

Bij de beste verpakking op maat ontwerpen wij uw eigen unieke verpakking voor jouw product. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van verpakking voor bedrijven. En bedrukken wij ze ook met de naam en logo van uw bedrijf. We maken gebruik van recyclebare materialen, en helpen zo mee aan het milieu. En kunnen ze op grote schaal leveren. Wel is het zo dat voor wij een verpakking ontwerpen, er wel een minimale afname van honderd stuks moet zijn. Omdat het anders niet uitkomt met de kosten, meer mag natuurlijk altijd. Wij zijn in staat grote aantallen te leveren en u heeft ze binnen 2 weken in huis. Dit hangt af van de drukte en de grote van de bestelling.

Waarom een goede verpakking noodzakelijk is

Een goede verpakking is belangrijk voor herkenning van het product. Zo weten mensen wat erin zit en van wie het komt, en maak je tegelijkertijd reclame voor je product. Een goede uitstraling van de verpakking zorgt ervoor dat je professioneel overkomt. Daarnaast is het ook een stukje veiligheid, een goede verpakking beschermt je product. Tegen bijvoorbeeld schade tijdens het vervoer. Daarnaast moet je ook zorgen dat je verpakking praktisch is voor vervoer en in de schappen past waar het wordt verkocht. 

Soorten verpakkingen

Wij kunnen veel verpakking realiseren, zo maken wij verpakking voor cosmetische producten en gezondheidheid producten. Maar ook voor speelgoed en elektronica, voor webwinkels en speelgoedfabrikanten. Maar ook voor de horeca zoals bakkerijen en eetgelegenheden. En de soort verpakking waar daar op afgestemd, op het gebied van materiaal. Zo worden chemicaliën natuurlijk anders verpakt en strengere regels, dan dat doosje bonbons wat je bij de bakker haalt. En natuurlijk verschilt de sluiting per verpakking, zoals bij dure producten wil je een sterker sluiting die je met de hand vaak niet open krijgt. Maar echt gereedschap voor moet gebruiken.