Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Beauty en verzorging


Category Archives: Beauty en verzorging

Heerlijke balsem voor je baard kopen

Wilt u graag de ideale baardbalsem kopen? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij ons heb je namelijk door ons brede assortiment genoeg keuze. Hier vind je de baardbalsem die perfect bij jou en jouw baard past. Een baardbalsem kopen zorgt ervoor dat je baardharen in lijn worden gehouden. Verder is het makkelijker om zachter aanvoelende haren in model te brengen. Dit wordt door veel van onze baardbalsems gedaan omdat het essentiële oliën bevat. De balsem is bovendien zeer gemakkelijk in gebruik. Simpelweg aanbrengen na het douchen nadat je baard in gedroogd. Vervolgens strijk je de balsem uit. Dit wordt gedaan door te beginnen bij de nek en met de haren mee te wrijven. Een baardbalsem kopen is het middel voor het kweken van een gezonde baard en helpt het verminderen van huidproblemen en jeuk. De baardbalsem zorgt dus voor een glanzende, krachtige en vitale baard.

Het beste voor je baard en het milieu

Een baardbalsem kopen zorgt voor een verzorgde baard. Een baard laten staan die er goed uitziet en lekker ruikt komt niet vanzelf. Dit gaat helaas niet vanzelf. Om je baard de hulp te geven die het nodig heeft, kan je onze baardbalsem en baardzeep gebruiken. Verder is een baardbalsem kopen niet alleen maar geschikt voor een goedverzorgde huid en baard, maar ook goed voor het milieu. Door onze manier van produceren en versturen wordt de natuur niet geschaad. De blikjes waarin de balsem zit zijn namelijk erg duurzaam doordat ze van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Bovendien worden al onze pakketjes verstuurd in een biologisch afbreekbare verpakking. Een baardbalsem kopen is dus goed voor het milieu, want er zijn alleen maar natuurlijke producten gebruikt. Door onze balsems wordt dus geen schade aangericht op jouw baard, maar ook niet op het milieu.

 

De IPL in Nijmegen behandelingen in meerdere keren

Middels de effectieve IPL in Nijmegen wordt ervoor gezorgd dat alle ongewenste haren worden verwijderd op de plekken waar je dus liever geen haargroei ziet vormen. Het is niet altijd mogelijk om zelf te bepalen waar de haren groeien, maar het is wel mogelijk om te zorgen dat wanneer deze haargroei er dan is, dit te laten verwijderen. Dit kan je doen door middel van het behandelen van deze haren bij de IPL in Nijmegen. Hier wordt er op een zeer vakkundige wijze gekeken naar de beste manier om de haren te verwijderen en ervoor te zorgen dat de haren ook niet meer terugkeren. Helaas is het nog nioet mogelijk om alle haren in een keer te verwijderen, omdat het simpelweg niet mogelijk is om dichte haarzakjes of haarzakjes die nog niet volgroeit of aan het groeien zijn aan te pakken. Iedere behandeling die wordt uitgevoerd door IPL in Nijmegen zorgt ervoor dat alle haarzakjes die er zijn worden verwijderd en dat betreft dan helaas niet allemaal. 

Definitief

Door meerdere behandelingen door IPL in Nijmegen te laten uitvoeren weet je zeker dat de haren definitief worden verwijderd en er iedere keer weer een stukje meer weg is. Het wordt allemaal gedaan op een zeer professionele wijze en daarnaast ook met zeer diverse en goede materialen die van een zeer hoge kwaliteit zijn. De kwaliteit hiervan wordt bepaald door middel van de keurmerken die hieraan verbonden zijn en de materialen waar het van is gemaakt. De groothandels waar door de salon van IPL in Nijmegen mee wordt samengewerkt hebben veel kennis van het vak en hebben een goede naam. 

Geen pijn

Veel mensen zijn bang dat de behandelingen van IPL in Nijmegen pijnlijk zullen zijn. Maar men kan je op het hart drukken dat dit niet het geval is. Je zult de behandelingen uiteraard wel voelen, maar je zult er geen pijn uit ervaren, wat wel prettig is om van tevoren te weten. De behandelaars stellen je daarbij ook altijd op je gemak om de behandeling zo prettig mogelijk te laten zijn.

 

Huidverzorging door Image Skincare

 

Het verhaal van Image Skincare is op zichzelf al bijzonder. Het begint met het verhaal dat er een huidtherapeut Janna Ronert maar niet van haar rosacea af kwam en geen product kon vinden die haar huid verbeterde en/of goed verzorgde. Ze ging op onderzoek uit en creëerde zelf een product die haar huid hielp te kalmeren, minder rood liet worden en haar huid egaliseerde. De Vital c lijn was geboren. Zelf maakte ze stickers die ze plakte op de flacons om te verkopen. Zo groeide Image skincare uit tot een merk die meerdere huidproblemen hielp te verbeteren en of zelf te weg te halen. Nu op de dag van vandaag bestaat Image skincare uit 16 verschillende soorten lijnen met verschillende soorten producten die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zowel de acne lijn als de lijn voor de rode droge en gevoelige huid. Alles is mogelijk en de combinaties zijn ontelbaar. 

 

Buiten de producten om is Image Skincare ook bekende om zijn I-peels. Dit zijn chemische peelings die diep in de huid doordringen om de huid te verbeteren en alle huidproblemen naar boven duwen als het ware. Met meer dan 10 verschillende soorten peelings en Enhancers die je als concentraat door de peeling heen kan mengen kun je hier ook eindeloos mee combineren. Met deze peelings ga jij je huidprobleem te lijf en is er voor elke huid wel een peeling geschikt. Zo bestaan er 3 verschillende soorten levels waarin de huid vernieuwd wordt, gelegaliseerd en hersteld. Van geen tot lichte vervellen tot hevige vervellingen waarbij je een weekje beter thuis kunt blijven.

De dagcreme’s zijn het meest populair. Waarom? Omdat deze Prevention + genoemde producten een dagcrime zijn met een hoge factor. Ook zijn ze getest vanuit Amerika dat ze 2 uur lang geen UV-A en UV-B stralingen doorlaten. Geweldig natuurlijk voor de huiden die extra bescherming nodig hebben. Ook kunnen deze dagcreme’s makkelijk met een foundation gemengd worden zodat je een Bb-Cream effect krijgt. Deze producten zijn ook de favorieten bij Cotton Spa. Na een behandeling brengen we altijd de prevention aan met een klein beetje medische foundation om de huid te egaliseren voordat iemand weer de deur uit gaat bij ons.

Cotton Spa staat bekend om de meest geavanceerde behandelingen met Image Skincare omdat we deze ook combineren met andere behandelingen. Denk hierbij aan Microdermabrasie, mesotherapie en Dermapen behandeling bijvoorbeeld. En de resultaten liegen er niet om! 

https://www.cottonspa.nl/collections/image-skincare