Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Banen en opleidingen


Category Archives: Banen en opleidingen

Werkgeversmerk in IT

Het lijkt ons dat leren werken aan zo’n merk = denken als een it-specialist

Branding is een van de belangrijkste en moeilijkste stappen om het hart van de juiste kandidaat te winnen. Maar moeilijker dan gewone HR-branding kan alleen werken aan het merk van een bedrijf dat constant IT-specialisten nodig heeft. Hier leest u hoe u ontwikkelaars kunt aantrekken. Spoiler alert: moeilijk.

Kandidaten bestormen zoekmachines met vragen over uw bedrijf nog voordat ze solliciteren

Je moet van tevoren voorbereid zijn op zo’n “aanval”: de ideale manier om je voor te bereiden is een carrièresite, een gedetailleerde en duidelijke beschrijving van het bedrijf op de vacaturebank. Besteden kandidaten veel tijd aan het zoeken naar beoordelingen over u? O ja!

Volgens onderzoek van Glassdoor zijn er veel. De meeste werkzoekenden lezen minstens zes recensies voordat ze hun mening over het bedrijf vormen. U moet dus beginnen met het monitoren van bronnen met beoordelingen over werkgevers.

Belangrijk is dat IT-specialisten toch anders zijn dan anderen: de markt is voor hen veel interessanter in termen van relevante vacatures. Ze worden verwacht en geliefd. En ze zullen hoogstwaarschijnlijk veel bewuster beoordelingen over werkgevers schrijven dan vertegenwoordigers van massaposities.

Herinner je je de laatste keer dat je de vermeldingen van je merk op sociale media hebt gecontroleerd? Of heb je de vermelding van je merk op het netwerk gevolgd?

Het lijkt erop dat dit de taak is van marketeers en communitymanagers, maar het zal ook voor jou nuttig zijn. Gebruik Google Alerts om meldingen in te stellen wanneer uw bedrijfsnaam ergens wordt gebruikt, evenals SocialMention.

Als u toezicht houdt of naar toe gaat, zult u in eerste instantie genieten van positieve opmerkingen en proberen al het negatieve dat u ziet te blokkeren. Tevergeefs. Nu er zoveel informatie online beschikbaar is, is het tijd om na te denken over hoe lang u ermee om kunt gaan. Werk met alle vormen van feedback, vooral negatieve feedback. Het is een slechte vorm om negatieve opmerkingen te verwijderen.

Hoge salarissen zijn niet genoeg om ontwikkelaars aan te trekken

Volgens Corporate Responsibility Magazine verlaat 45% van de mensen van 35 tot 44 jaar hun baan voor een ander met een loonkloof van minder dan 10%. Dus hoe houd je werknemers met iets anders dan een marktconform salaris? Des te meer in de modus “SNEL NODIG FRONTEND MET 10 JAAR WERKERVARING!”

Het antwoord is hier simpel: verander de manier van communiceren binnen het team. Als je CTO / teamleider klaar is om met je te communiceren of als je een benadering voor hem hebt kunnen vinden, dan werk je samen. Hij zal met u vacatures creëren, interviews afnemen en praten over technologieën, en u geeft hem suggesties, verhalen over vereisten. Dus het eerste dat u hier moet doen, is leren hoe u persoonlijk met het IT-team communiceert, hen goed begrijpt, de technologieën begrijpt die uw bedrijf gebruikt en begrijpt of ze cool zijn of niet.

Ontwikkelaars verwachten dat u precies weet wat u verkoopt

Een boeiend verhaal kan zelfs de moeilijkste curmudgeon inspireren om van baan te veranderen. Een nauwkeurig begrip van technologieën, verdeling van krachten in het team, plannen zijn gemakkelijk te verkopen Probeer de sinaasappel te omschrijven. Makkelijk, hè?

temp agencies near me

https://www.globalrecruitment.info/

ICT Architect

Introductie

CM-enkele cijfers:

 • CM heeft maar liefst 4,5 miljoen mensen geholpen een gezond en gelukkig leven te leiden.
 • CM heeft 7.500 medewerkers.
 • CM ondersteunt 70.000 vrijwilligers.
 • CM heeft een uitgebreid kantorennetwerk bestaande uit meer dan 500 kantoren, onderverdeeld in 2 ziekenfondsen en 1 centraal kantoor.
 • De IT-services van CM verwerken meer dan 10 miljoen transacties per dag en betalen gemiddeld 50 miljoen euro per dag

Hoe is dat mogelijk? Dank onze medewerkers voor hun motivatie! Ze verenigen zich elke dag om resultaten te boeken. Gedreven door eenheid hopen ze samen vooruitgang te boeken. Hun inspanningen worden erkend omdat ze veel kansen hebben gekregen voor ontwikkeling en groei. Dit alles geldt voor werkplekken waar de balans tussen werk en privé ook waarde hecht. Maar u moet ons niet alleen vertrouwen. Vraag het maar aan de mensen die hier werken. Dat bevestigen ze graag: het is bij ons.

Om deze visie te ondersteunen heeft CM een van de grootste IT-afdelingen in de Verenigde Staten (480 FTE), waar betrouwbaarheid, service en wendbaarheid hand in hand gaan met toptechnologie.

Om ons architectuurteam te versterken zijn we op zoek naar toekomstgerichte en daadkrachtige infrastructuurontwerpers. Besluitvaardig, wendbaar en teamwork. Een solide gesprekspartner op alle niveaus.

Jij en 6 collega’s, domeinarchitecten en sleutelarchitecten geven advies en ondersteuning aan CM op het gebied van enterprise-architectuur. Uw domein is de infrastructuurafdeling.

De afdeling Infrastructuur telt ongeveer 90 medewerkers en is verantwoordelijk voor het onderhouden van de normale werking van onze 2 “lokale” datacentra: gerelateerde netwerk-, server- en applicatieparken en werkplekken voor 7.500 medewerkers verspreid over verschillende kantoren in België.

Het infrastructuur departement staat voor de uitdaging te evolueren naar een hybrid multi-cloud infrastructuur en daar is het waar jij mee een belangrijke rol in zult spelen.  

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je vertegenwoordigt de infrastructuur van het architectuurteam
 • Je hebt bijgedragen aan de realisatie van specifiek onderzoek en de realisatie van richtlijnen, regels en standaarden (op tactisch, strategisch en functioneel niveau)
 • Je werkt met infrastructuur en beveiliging om standaarden en richtlijnen met betrekking tot infrastructuur te ontwikkelen, te beschrijven en te documenteren
 • Je communiceert deze normen en richtlijnen naar de hele IT-afdeling
 • Je bewaakt het respect voor deze normen en richtlijnen tijdens de implementatie van je infrastructuur
 • In het geval van een project of probleem kunt u de keuze van de infrastructuur verifiëren op basis van architecturale principes
 • De algemene technische kenmerken van de oplossing die u zeker zult kiezen
 • Je volgt actief de markt op voor nieuwe producten en diensten gerelateerd aan bestaande en toekomstige infrastructuur
 • Je bezoekt regelmatig verschillende partners en leveranciers, neemt deel aan seminars en doet zelfstudie om een ​​infrastructuurroadmap te ontwikkelen vanuit een langetermijnperspectief

U onderhoudt regelmatig contact met bevoorrechte partners op basis van lopende contracten, op basis van de ontvangen informatie kunt u helpen bij het opstellen van belangrijke investeringsdocumenten

Om te evolueren van de huidige staat naar de toekomstige architectuur, moet u werken met infrastructuur en beveiliging om een ​​infrastructuurroadmap te ontwikkelen

Samen met infrastructuur en beveiliging kunt u deze roadmaps omzetten in een jaarlijkse portefeuille van infrastructuurprojecten

Je treedt op als infrastructuurleider voor grote projecten tijdens het voorbereidings- en implementatieproces en bewaakt of ze consistent zijn met de algehele architectuur

Jouw profiel

 • Je hebt een universitair diploma of gelijkwaardige ervaring
 • Je hebt 7 tot 10 jaar praktijkervaring
 • Je hebt een uitgebreid begrip van de hedendaagse ICT-beveiligingsstrategieën en gerelateerde standaarden
 • Je hebt een zeer brede waaier aan IT-technische kennis en een uitgebreid begrip van de bestaande ICT-infrastructuur in de markt
 • Bekend met standaard IT-applicaties (Microsoft)
 • Vloeiend in meerdere talen (Nederlands, Frans en Engels) is belangrijk bij veel interne en externe contacten.

Ons aanbod

We bieden je een onbeperkt voltijds contract aan.

Bij CM heeft je werk een belangrijke sociale impact. Je doet immers elke dag iets met onze leden. Zo kunt u rekenen op een competitief multifunctioneel salarispakket. Je krijgt ook de mogelijkheid om werk en privé goed te combineren. Maar er is meer. Want wie wil kan hier veel kansen grijpen. We bieden je volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je hebt ruimte voor actie. Je neemt deel aan uitdagende projecten. Maak je geen zorgen, je zult nooit struikelen. Daarom kom je als CM-collega al snel tot maar één conclusie: het is nauw verwant aan ons.

https://www.vindazo.be/vacatures/netwerk-architect.html

Administratief bediende productieomgeving te Hemiksem

administratief bediende

Onze klanten zijn actief in de bouwsector.

Jouw verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheden van deze functie zijn:

 • U houdt het project bij en de tijd die de medewerkers aan elk project besteden
 • Als er gegevens verloren gaan, kunt u dit doen
 • Je koppelt de juiste mensen aan de juiste projecten om zo voor opvolging bij klanten te zorgen
 • U werkt samen met uw directe leidinggevende om een ​​schema op te stellen
 • Je meldt aan- en afwezigheid bij de HR-coördinator
 • U plant de nodige kwaliteits- en veiligheidstrainingen voor uw medewerkers
 • Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie

Jouw profiel

De kwalificaties die vereist zijn voor deze functie zijn:

 • Je hebt minimaal een A2 diploma en relevante managementervaring, met name in de bouwsector
 • U kunt MS Office vakkundig gebruiken en snel nieuwe IT-programma’s leren
 • Je hebt een goede kennis van het Engels. Een andere taal beheersen is een pluspunt
 • Je bent organisatorisch sterk en systematisch
 • Je wilt nauw verbonden zijn met de actie en medewerkers vragen stellen over HR

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamische omgeving, waar je direct actie kunt ondernemen. Je krijgt training van directe collega’s. Naast het marktconforme totaalsalaris kun je ook rekenen op maaltijdcoupons, reiskostenvergoeding, netto onkostenvergoeding en maak je na een geslaagde overgangsperiode kans op een vast contract.

Verwacht je meteen nieuwe professionele uitdagingen? Aarzel niet, reageer direct!

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

Junior projectleider bouw

Junior projectleider bouw

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf die in haar lange historie een hecht netwerk aan interessante relaties opgebouwd heeft. Zij werken veelal in bouwteamverband voor institutionele beleggers, woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Projecten variëren van woningbouw tot appartementen en multifunctionele gebouwen die goed verkoopbaar en verhuurbaar zijn. Het bedrijf onderscheidt zich door voorop te telefoon in procesinnovatie door substantie van de bim en lean werkmethode. Hierin is het voor hen essentieel dat de klantwens in het proces, de kosten, de technieken maar ook in esthetische zin. Doordat te deze bedrijf de mens centraal staat en er uitgebreidheid is voor persoonlijke ontwikkeling is het verloop laag. Daarnaast wordt het werken in een informele, no nonsens cultuur door haar personeel als aangenaam ervaren. Het moge verstaanbaar zijn dat onderstaande vacature dan ook is afstammen door de sterk toegenomen orderportefeuille.

Functieomschrijving

Als junior projectleider heb jij enkele jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider/bim-engineer en ben je toe aan een vervolgstap. Je wordt in een intensief koers klaargestoomd voor de taken van projectleider. Je bent kwaliteit -en resultaatgericht en zorgt ervoor dat grotik aspecten goed zijn afgestemd. Je houdt van dynamiek, denkt constructief en bent praktisch ingesteld. Tot slot ben je innovatief en help je de anatomie gaarne verder. Je voert bij andere de volgende werkzaamheden uit:

Je coördineert het engineersproces en uitvoeringsproces en springt waar nodig bij je kijkt mee naar logistieke en uitvoeringsrisico`s en zit lean sessies voor het opstellen van de projectspecificaties, projectplanning en werkbegroting je dicht leveranciers- en onderaannemerscontracten af je draagt zorg voor de informatievoorzieningen je onderhoudt aansluiting met bestaande en nieuwe opdrachtgevers je rapporteert aan de directie

Functie-eisen

Hbo- charter plaats bouwkunde
communicatief sterk
enkele jaren aantoonbare ervaring als werkvoorbereiding/bim-engineer
ervaring met bim en lean is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie : € 2. 400 – € 2. 900
laptop, aanraden en auto van de zaak
je krijgt alle ongebondenheid om
je werk naar wens in te bijvullen, denk aan flexibel in te delen verlofdagen, werktijd en werkplekken
je werkt met een vlijtig team van enthousiaste en zelfsturende collega’s
er wordt goed voor je gezorgd ; getraind eten, sportfaciliteiten en een goed oudedagsvoorziening behalve een prima verdienste krijg je winstuitkeringen en behoort een toekomstig partnerschap tot de mogelijkheden

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-bouw.html

Job als Hovenier

Beschrijving

Heb jij groene vingers en werk je graag in de buitenlucht? voor diverse opdrachtgevers, die zich onder andere uitbalanceren op het aanleggen en onderhouden van tuinen en plantsoenen, afzoeken wij volledig hoveniers.

Wat ga je doen als hovenier?
• het beplanten van plantsoenen en perkjes.
• het doen van snoei- en zaagwerkzaamheden.
• schoffelen en harken. Functie-eisen
• ervaring als hovenier en/of een afgeronde onderricht plaats hovenier.
• in het bezit van rijbewijs b ( e ) of bereid deze te halen. • je werkt graag in de buitenlucht en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Wat bieden wij jou als tuinman?

• een baan voor langduriger tijd met uitzicht op een afspraak voor ( on ) afwegen tijd.
• een bruto maandsalaris tussen €2. 000, – en €2. 400, –
• bouw pluspensioen via stipp vanaf de eerste gewerkte dag.
• reiskostenvergoeding.
• potentie tot het volgt van ( noodzakelijke ) cursussen en/of trainingen.

Meer weten? dan zien we je gaarne op één van onze vestigingen of neem voeling met ons op.

https://www.vindazo.nl/keywords/hovenier.html
Tags: