Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Auto’s en Motoren


Category Archives: Auto’s en Motoren

De oorsprong van de naam Citroën ligt in Amsterdam

De oorsprong van de naam Citroën ligt in Amsterdam, waar een van de voorouders van grondlegger André Citroën in fruit handelde en als bijnaam Limoenman had.

Geschiedenis

Het Franse automerk Citroën is in 1919 opgericht door de industrieel André Citroën. Citroën was de eerste fabrikant buiten Noord-Amerika die auto’s in grote series produceerde, naar het idee van Henry Ford, de man die hij in 1915 in Amerika had bezocht. Met zijn gedreven en inventieve oprichter als motor, kreeg Citroën al snel een reputatie voor innovatieve modellen. Tegenwoordig herinnert het merk daaraan met de slogan Créative Technologie.

Na de tweede wereldoorlog

Na de Tweede Wereldoorlog herintroduceert Citroën de Traction Avant en brengt het de 2CV op de markt. Aan dit model ontbrak elke luxe. Het werd een wereldsucces. In 14 jaar werden er meer dan een miljoen stuks van verkocht. Bijzonderheden waren het linnen dak en de uitneembare banken voor een picknick in de berm van de weg.

In 1954 introduceert Citroën op de Traction Avant het beroemde hydropneumatische veersysteem. De in 1955 geïntroduceerde DS en ID worden hiermee wereldberoemd.

Nieuwe Citroën Modellen

De 3 populairste Citroën -modellen zijn de C1, C3 en C4. Via Citroën Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

C1

De Citroën C1 is een compacte stadsauto met voorwielaandrijving. Het model maakt deel uit van een trio zogenaamde supermini’s waartoe ook de Peugeot 108 en de Toyota Aygo horen. Citroën introduceerde de C1 in 2005. De Peugeot 108, de Toyota Aygo en de Citroën C1 zijn samen ontwikkeld, op technisch gebied identiek en worden tezamen in dezelfde fabriek in Tsjechië gebouwd. Citroën C1 Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

C3

Citroën introduceerde de C3 in 2002. De auto deelt zijn onderstel met concerngenoten Peugeot 206, 207 en 1007. Inmiddels is de Citroën C3 alweer 3 generaties verder en is uiteraard met zijn tijd meegegaan qua design als ook op technisch gebied. De C3 is een stuk ruimer dan zijn kleine zusje de C1.

Vanzelfsprekend wordt Citroën C3 Private Lease volop aangeboden op de private lease markt. Meerdere grote en kleine private lease aanbieder heeft de C3 in het assortiment. 

C4

Het ontwerp van de nieuwe Citroën C4 is typisch Citroën en onderscheidt zich met zijn energieke en dynamische silhouet van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV, zoals de grote wielen tot 18” en de kunststof beschermdelen.

De standaarduitrusting van de nieuwe C4 is zeer compleet met onder andere Parkeersensoren, Climate Control, Full LED koplampen en 18″ wielen. Wat de auto uniek maakt is Citroën’s nieuwe veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) wat de rijbeleving en het comfort naar het hoogste niveau brengt.

Via Citroën C4 Private Lease is het mogelijk om voor een aantrekkelijk vast maandbedrag in de nieuwste Citroën te rijden.

 

https://leaseauto.nl/private-lease/citroen/

Je rijbewijs halen bij de rijschool in Oegstgeest

Er zijn verschillende redenen om te beginnen bij onze rijschool in Oegstgeest. Wil je graag wat mobieler zijn en minder afhankelijk worden van het openbaar vervoer? Of wil je graag een keer met de auto op vakantie kunnen? Misschien eist je nieuwe werkgever wel dat je beschikt over een rijbewijs. Wat je reden dan ook is om te beginnen met rijlessen, je bent bij ons welkom. Wij zullen er bij onze rijschool in Oegstgeest ervoor zorgen dat jij binnen een mum van tijd je rijbewijs binnen zult hebben. We beschikken over een hoop goede rijinstructeurs die al heel wat ervaring hebben opgedaan binnen dit gebied. Wanneer je onze instructeurs inschakelt weet je zeker dat je binnen een mum van tijd je rijbewijs binnen hebt. Iets wat we ook belangrijk vinden zijn duidelijke afspraken. Om die reden werken we met heldere afspraken. Dus geen vaag gedoe over de prijs, we zullen niet doen aan verborgen kosten. Als je wilt weten waar je aan toe bent zit je bij ons aan het juiste adres.

Begin met een proefles

Wanneer je nog nooit een rijles hebt gehad is het best wel lastig om in te schatten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Hoe moet je dan ooit een pakket gaan kiezen? Maak je maar geen zorgen. Precies om die reden bieden wij een gratis proefles aan bij onze rijschool in Oegstgeest. Tijdens deze rijles kan de instructeur opmerken hoe snel jij bepaalde vaardigheden oppikt en op basis daarvan wordt er een schattig gemaakt van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Op die manier kies je nooit het verkeerde pakket bij onze rijschool in Oegstgeest.

Vandaag nog beginnen

Wil je vandaag nog beginnen bij onze rijschool in Oegstgeest? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles bij onze rijschool in Oegstgeest.

 

De beste automatten voor uw Ford

Vind je bij de mooiste Ford automat wij zijn gespecialiseerd in het maken van automatten voor uw Ford. Ons team deelt een liefde en passie voor het mooiste automerk ter wereld Ford. Onze matten zijn van goede kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Daarnaast onderhouden we ze ook en geven we teams, hoe je thuis je automatten op de juiste manier schoonmaakt. Om er zo langer van te genieten, en ze ook mooi te houden. De beste schoonmaakmiddelen kunt u bij ons ook kopen op de site.

Soorten matten voor u Ford 

Wij maken automatten op maat voor u Ford, maar ook maten voor de achterbak en camper. We maken ze op maat voor elk model dat Ford heeft uitgebracht. U kunt kiezen uit zachte matten, maar ook ruwe voor bijvoorbeeld werkbussen. En kunt u er een antislip laag op krijgen, u kunt ze dus zelf samenstellen naar uw eisen. En kunt zo rekeningen houden met het te besteden budget. Hierdoor realiseren wij u eigen unieke mat voor u Ford. 

De nieuwste ontwikkelingen Ford automatten 

We zijn onze automatten aardig aan het ontwikkelen, zo zijn we bezig de automat een nieuw leven in te blazen. Door hebben functies te geven die nog geen enkele automat nog heeft. Zo dienen meeste matten voor het tegenhouden van vuil. De mat die wij willen ontwikkelen moet veel meer gaan doen dan dat. Ze willen wij onze matten voorzien van een verwarming, om zo nog beter u auto te verwarmen. Daarnaast moet het water wat van de schoenen afkomen en in de mat trekken. En wordt het vocht opgeslagen in een klein reservoir die u aan het eind van de rit gemakkelijk kunt legen. Daarnaast is hij voorzien van gaat je waar frisse lucht uitkomt om zo te voorkomen dat de maat gaat stinken. 

 

Uw droomtuin realiseren met een hovenier in Veenendaal

Als u op zoek bent naar een hovenier in Veenendaal dan bent u bij Hoveniersbedrijf van de Kraats aan het juiste adres. Wij doen er bij Hoveniersbedrijf van de Kraats alles aan om uw droomtuin te kunnen realiseren en natuurlijk uiteindelijk te onderhouden. Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn het ontwerp van de tuin, het aanleggen en natuurlijk ook het onderhouden. Ook als u al een tuin heeft die niet door ons is aangelegd, kunt u ons uiteraard inschakelen voor het onderhouden van de tuin. 

De diensten van een hovenier in Veenendaal

Zoals u al eerder kon lezen kunt u bij Hoveniersbedrijf van de Kraats terecht als uw hovenier in Veenendaal voor diverse diensten. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Om dat te kunnen doen moeten wij uiteraard eerst weten hoe uw droomtuin er precies uit zou moeten zien. Daardoor plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met u in zodat wij samen met u kunnen bespreken wat de wensen voor uw droomtuin zijn. Als wij hiervan op de hoogte zijn, maken wij een ontwerp om u te laten zien wat wij in gedachten hebben. Gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen wij naar de volgende stap: het aanleggen van de tuin. Hierbij houden wij natuurlijk helemaal rekening met het budget en volgen wij de planning die al eerder is opgesteld. Wij halen eventuele tegels of oude beplanting weg om met een schone lei te kunnen beginnen en zorgen ervoor dat alle planten en elementen voor u worden geplaatst. Als uw tuin eenmaal is aangelegd, kunt u ook nog kiezen om ons in te huren voor het onderhouden van de tuin. Dit is echter niet verplicht en u kunt ons ook later nog inhuren of ons inschakelen als u niet een tuin heeft die door Hoveniersbedrijf van de Kraats is aangelegd.

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Hoveniersbedrijf van de Kraats is gevestigd in Scherpenzeel. Al onze medewerkers zijn vakkundig, servicegericht en dynamisch. Onze nummer 1 prioriteit is dan ook om het perfecte resultaat te leveren, keer op keer. Kijk voor meer informatie op onze website.