Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Alle administratie op één plek

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen decennia hebben ons als werkgevers een heleboel gebracht. Denk eens na over wat er de afgelopen 100, 50 en 10 jaar eens is verandert. Sterker nog: wat er het afgelopen jaar als is verandert! Gelukkig pluk je er als werkgever ook de vruchten van. Zo maken veel productiebedrijven tegenwoordig gebruik van productiemachines en productielijnen die volledig automatisch zorgen voor de productie van hoogwaardige en geavanceerde producten. Andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld de callcenters of de banken, maken weer dankbaar gebruik van de komst van het internet waardoor veel dingen geautomatiseerd, goedkoop en snel gedaan kunnen worden.

Wat ook enorm verandert is de afgelopen jaren, is het salaris van de werknemers. Honderd jaar geleden kreeg elke werknemer een vast bedrag, vaak in contanten, en hoefde een werkgever zich nog niet druk bezig te houden met bijvoorbeeld de CAO’s en de af te dragen premies. Tegenwoordig moet dat wel. Dit kan je als werkgever uitbesteden, maar in veel gevallen wil je dit waarschijnlijk toch graag zelf doen, omdat het immers om vertrouwelijke en persoonlijke informatie van jou en jouw werknemers gaat.

Gelukkig heeft de technologie ook op dit gebied niet stil gezeten: waar het honderd jaar geleden nog met de hand ging, vijftig jaar geleden met de typemachine en tien jaar geleden op een desktop computer met Microsoft Excel, kunnen we het tegenwoordig bijna volledig automatiseren dankzij gespecialiseerde salarissoftware van cbbs.nl. Deze software vult niet alleen automatisch grote delen van de administratie zelf in, maar beschikt ook over de mogelijkheid om informatie uit andere software over te nemen en kan zelfs vanaf verschillende locaties tegelijk gebruikt worden.

Op deze manier hebben we onze administratie op één plek en tegelijkertijd toch overal. Waar waren we geweest zonder de huidige technologie? Gelukkig maakt het antwoord op die vraag niet uit, want gelukkig hebben we technologie die ons helpt bij onze dagelijkse werkzaamheden.

http://www.cbbs.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom een mobiel windscherm goed is voor in je tuin

Een windscherm in de tuin, genieten van alle rust

Kunstgras Apeldoorn voor een mooi uitziend groen grasveld